Kolyma

Kennels

Copyright © 2015 Els O. van Lierop. Website by Labyrinthos.

Mijn Kolyma Website...


Deze website gaat over de Kolyma Kennels. Onze honden, onze trainingen, de wedstrijden die we liepen.


En legt daarmee aan de basis van het ras in Nederland en de sledehondensport in Europa, haar geschiedenis.


Mijn Verhaal - vertelt je hoe het allemaal begonnen is, hoe ik terecht kwam in de wereld van de fokkerij, racerij en het keuren van de Siberian Husky.


Anadyr Historie - hier vertel ik mijn ervaringen en informatie over de Anadyr honden en de geschiedenis van de Howling Dog Farm zoals Earl en Natalie Norris die met mij deelden gedurende deze jaren.


Kolyma Kennels - hier wil ik onze overwegingen en principes achter ons fok- en trainings programma van de Kolyma Kennels met je delen en volledige informatie over de honden waarmee we begonnen zijn zowel als de nesten die we fokten, en hun stambomen c.q. genetische achtergrond, etc.


Nederlandse Kennels - hier zal je de kennels terug  vinden die in de eerste 10 jaar (1965-1975) een belangrijke rol hebben gespeeld  de opbouw van het ras en de sledehondensport in Nederland.


Europse Kennels - hier zal je de rasverenigingen en kennels terugvinden die in de eerste 10 jaar (1965-1975) een belangrijke rol hebben gespeeld in de opbouw van het ras en de sleehondensport in Europa.


Publicaties bevat onze artikelen om het ras en de sport bekendheid te geven.


Mijn Boek - waarin ik met je deel hoe ik persoonlijk verbonden ben met het ras en het voorrecht om het in Europa te introduceren.


Kunst - vele artiesten zijn geinspireerd geworden door de Siberian Husky en de sledehonden sport. Voorbeelden van hun werk vind je hier.


Neem Contact met mij op als je vragen of commentaar hebt op mijn website.


Links brengt je naar de nationale en internationale ras- en sleehonden verenigingen van vandaag.


Sitemap - een lijst van alle bladzijden in deze website, in het Engels en Nederlands, met een directe verbinding naar die specifieke bladzijde.Deze website is geen volledige geschiedschrijving. Kan het niet zijn. Ieder heeft immers zijn eigen verhaal?


Dit is het mijne…